Connect with us

Actualitate

BREAKING | Noi restricții în România, de vineri. În localitățile cu incidență 4 la mie, circulația va fi interzisă în weekend de la 20:00. La peste 7,5 la mie, restricțiile, valabile în fiecare zi

Published

on

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis ca în localităţile unde incidenţa de infectare cu COVID-19 trece de 4 la mia de locuitori, circulaţia în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică să fie permisă doar până la ora 20:00, iar activitatea operatorilor economici se va desfăşura până la ora 18:00. În cazul în care se va depăşi incidenţa de 7,5 la mie, măsurile vor fi valabile şi în timpul săptămânii. Anunțul a fost făcut de șeful DSU, Raed Arafat.

,,Referitor la intervalul orar în care este permisă circulaţia, unde incidenţa e peste 4 la mie în ultimele 14 zile, urmează ca în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia să fie permisă până la orele 20:00, iar la operatorii economici, activitatea să fie permisă până la ora 18:00. Revenirea asupra acestei măsuri în timpul weekend-ului se face când incidenţa scade sub 3,5 la mie.

A doua măsură, dacă incidenţa depăşeşte 7,5 la mie, atunci circulaţia va fi permisă până la ora 20:00 pe toată durata săptămânii, iar la operatorii economici activitatea până la ora 18:00, tot pe toată durata săptămânii. Revenirea asupra acestei măsuri va fi dacă scade sub 7 la mie .

Sălile de fitness vor avea activitatea suspendată când se depăşeşte rata de 4 la mie şi se va reveni când scade sub 3,5 la mie.„, a explicat Raed Arafat.

Vezi aici Hotărârea CNSU cu noile restricții impuse de vineri în întreaga țară.

Copyright © 2019 AT Video Creations