Connect with us

Actualitate

BREAKING NEWS | Agresorii jandarmeriţei Ştefania Nistor, de la mitingul diasporei, au fost CONDAMNAŢI. Cei care i-au furat pistolul merg după gratii

Published

on

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat azi pe doi dintre cei care au agresat-o pe jandarmeriţa Ştefania Nistor, în timpul mitingului din 10 august 2018, la închisoare cu executare. Alte 5 persoane au rămas cu sentinţa iniţială. Judecătoria Sectorului 1 îi condamnase pe toți cei șapte agresori la pedepse cu suspendare, transmite g4media.ro.

Magistraţii Curţii de Apel l-a condamnat pe Ionuț-Liviu Cojoacă la doi ani și nouă luni de închisoare cu executare, iar pe Daniel Dumitru la doi ani și opt luni de închisoare. Pe lângă violențele la adresa jandarmeriței, cei doi au fost acuzați și de furtul armei acesteia.

Este prima sentinţă definitivă dată în dosarele penale deschise după violenţele de la mitingul diasporei din 10 august 2018. De cealaltă parte, dosarul privind violenţele comise de jandarmi este plimbat între instanţe, după o clasare decisă de procurorul DIICOT Doru Sroica, decizie infirmată ulterior.

Foto: 10 august 2018

Copyright © 2019 AT Video Creations