Connect with us

Actualitate

BREAKING | Mutare-bombă a lui Mugur Isărescu! Fostul prim-ministru PSD Viorica Vasilica Dăncilă este noul consilier de strategie al guvernatorului BNR

Published

on

185 Viorica Vasilica Dancila, rptv.ro

Fostul prim-ministru PSD Viorica Dăncilă este noul consilier de strategie al guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS. Și fostul premier Petre Roman ar urma să fie consilier la BNR.

Funcția pe care ar urma să o ocupe Viorica Vasilica Dăncilă la BNR este de consilier pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde. Fostul premier ar urma să înceapă de la 1 iunie 2021, mai transmite sursa citată.

Mugur Isărescu se află în al treilea an din al șaselea mandat în fruntea Băncii Naţionale a României. Guvernatorul a fost votat de Parlament în octombrie 2019 pentru aceeași funție în care se află de peste 30 de ani.

Viorica Dăncilă s-a remarcat printr-un mandat discutabil în fruntea Guvernului, marcat de mai multe gafe, în special de comunicare și de protocol. Aceasta a condus Guvernul României timp de doi ani, între ianuarie 2018 și noiembrie 2019. Dăncilă a fost al treilea premier propus de fostul președinte Liviu Dragnea și desemnat să formeze cabinetul, în decursul celor trei ani de guvernare PSD.

Copyright © 2019 AT Video Creations