Connect with us

Actualitate

BREAKING | Mașina unui om de afaceri a explodat, sâmbătă dimineață. Bărbatul a murit. SRI participă la investigații

Published

on

295 Masina aruncata in aer Arad rptv.ro

Mașina unui om de afaceri din Arad a sărit în aer, sâmbătă dimineață. La volan se afla chiar proprietarul, potrivit presei locale. Bărbatul a fost găsit decedat. Explozia a fost atât de puternică încât a spart geamurile vehiculelor și locuințelor din zonă. Una dintre ipotezele luate în calcul este aceea a unui asasinat la comandă. Serviciul Român de Informații participă la investigații.

Presa locală mai scrie că victima este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani. Martorii susțin că bărbatul s-a urcat în mașină în jurul orei 7.00, după ce a băut o cafea în zonă, iar când a pornit motorul aceasta a explodat. Deflagrația s-a auzit până la UTA.

„În această dimineață în jurul orei 7:00, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

„În momentul sosiri echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent şi generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului, a fost găsită în interiorul maşinii o victimă decedată, care nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului”, a declarat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

La fața locului au fost trimiși specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Ioan Crișan era proprietarul unei crescătorii de somn african, care a fost amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă, situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Aici sunt 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Presa locală mai scrie că victima a fost socrul deputatului PNL Sergiu Bîlcea.

Copyright © 2019 AT Video Creations