Connect with us

Actualitate

BREAKING – Klaus Iohannis va conduce ședința de Guvern de miercuri, în care are loc asumarea proiectului „România Educată”

Published

on

137 Klaus Iohannis la Guvern, rptv.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, va merge miercuri la Guvern, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale, citat de roeducatia.ro. În ședința Executivului va avea loc asumarea prin memorandum a proiectului ,,România Educată”.

Administrația Prezidențială a publicat pe site agenda președintelui Klaus Iohannis de miercuri 14 iulie. Unul dintre evenimentele publice ale șefului statului este participarea, la ora 13:00, la ședința de Guvern. Potrivit Constituției României, președintele Klaus Iohannis va prezida ședința Executivului.

Săptămâna trecută, după trei zile de consultări la Palatul Cotroceni cu mediul politic și cu partenerii sociali, președintele Klaus Iohannis a spus că se va elimina birocrația în educație și că proiectul ,,România Educată” va avea parte de un sprijin financiar important, în valoare de 3,6 miliarde de euro, pe care l-a numit ,,istoric”, mai transmite roeducatia.ro.

Sursa foto: Guvernul României

Copyright © 2019 AT Video Creations