Connect with us

Actualitate

BREAKING | Fratele lui Ion Dolănescu, reținut! Ar fi primit pe nedrept bani destinați artiștilor afectați de măsurile luate în pandemie

Published

on

205 Constantin Dolanescu retinut, rptv.ro

Fratele fostului cântăreț Ion Dolănescu, Constantin Dolănescu, a fost reținut de polițiști. El este acuzat de înșelăciune, fals, uz de fals și fals în declarații.

,,În perioada octombrie 2020 – aprilie 2021, cu ajutorul administratorilor a două societăți comerciale, ar fi fost întocmite în fals contracte de prestări servicii, din care să rezulte că activitatea artistică a lui Dolănescu și a altor 22 de artiști ar fi fost afectată de pandemia de COVID–19.”, se arată într-un comunicat al procurorilor care anchetează cazul.

Anchetatorii susțin că, în baza declarațiilor întocmite în fals, cei 23 ar fi obținut indemnizații prin Agenția de Plăti și Inspecție Socială. Prejudiciul este estimat la 1.550.000 de lei. Fratele lui Dolănescu și ceilalți învinuiți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Foto: Facebook Constantin Dolănescu

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations