Connect with us

Actualitate

BREAKING | Femeia care a accidentat mortal două fete pe trotuar, în Capitală, a fost trimisă în judecată. Anchetatorii au stabilit că băuse alcool înainte să urce la volan

Published

on

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au trimis-o în judecată pe femeia care a accidentat mortal două fete aflate pe trotuar, în zona Andronache din Capitală. Ea este acuzată de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

,,În fapt, s-a reţinut că la data de 27 februarie, în jurul orelor 15:35, inculpata a condus autovehiculul marca Mercedes Benz GLA, pe Str. Fructelor din Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, dinspre Str. Gherghiţei către Str. Menţiunii, având o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur în sânge, iar când a ajuns la intersecţia cu Str. Menţiunii a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, accelerând în loc să frâneze, şi a pătruns pe trotuarul din dreptul imobilului cu nr. 176, unde a accidentat mortal o persoană vătămată în vârstă de 6 ani şi o persoană vătămată în vârstă de 20 de ani, acestea din urmă aflându-se aşezate pe bordură, a rupt stâlpul de beton de susţinere a iluminatului public şi s-a oprit în gardul imobilului cu nr. 176″, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, citat de Agerpres.

Anchetatorii confirmă, astfel, informația obținută de rptv.ro și prezentată AICI, potrivit căreia femeia conducea sub influența alcoolului.

Copyright © 2019 AT Video Creations