Connect with us

Actualitate

BREAKING Explozie în Popeşti-Leordeni, la un depozit de deşeuri. 11 persoane au fost rănite, dintre care 5 care au suferit arsuri sunt în stare gravă, intubate

Published

on

195 SMURD, rptv.ro

O explozie s-a produs vineri la un utilaj dintr-o hală de reciclare din Popesti Leordeni, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Şapte persoane au fost transportate la spital, dintre care șase au suferit arsuri și una fiind intoxicată cu fum. Dintre cele șase cu arsuri, cinci sunt în stare gravă, fiind intubate.

La scurt timp după explozie, a fost alertat serviciul unic de urgenţă 112. La fața locului au intervenit 8 autospeciale de stingere și 7 ambulanțe SMURD. Potrivit declarațiilor pompierilor, explozia a avut loc la un utilaj care toca produse de înfrumusețare expirate, precum spray-uri. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Ministerul Sănătății a anunțat că, dintre pacienții intubați, 2 persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni și alte 3 persoane la Spitalul de Urgență Floreasca.La Spitalul de Urgență Sf. Ioan au fost transportate alte 2 victime, dintre care una cu arsuri minore și una intoxicație de fum. 4 persoane care acuzau probleme respiratorii au fost evaluate la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Copyright © 2019 AT Video Creations