Connect with us

Actualitate

BREAKING | Circulaţia pe timp de noapte se va restricţiona de la ora 22:00. Iohannis: Nu avem în vedere un lockdown de Paşti

Published

on

Preşedintele României a anunţat informaţia care a circulat zilele acestea pe surse, potrivit căreia circulaţia pe timp de noapte va fi interzisă de la 22:00, mai devreme cu o oră faţă de cum este în prezent. Şeful statului a lămurit şi o întrebare tot mai des întâlnită pe buzele românilor: NU VA FI LOCKDOWN DE PAŞTI.

,,Cifrele din ultima săptămână privind evoluția pandemiei de COVID-19 sunt îngrijorătoare. Tendința de creștere este evidentă și din toate părțile ni se spune că presiunea pe secțiile de Terapie Intensivă este tot mai mare.
Dragii mei, haideți să nu irosim ceea ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare, campanie de vaccinare care merge foarte bine. Iată că deja până acum s-au vaccinat peste 1 milion de români, iar numărul de doze administrate crește de la o zi la alta. Numărul de centre de vaccinare crește de la o săptămână la alta, astfel încât până în vară să avem un nivel foarte bun de vaccinare a populației.
Dar până atunci trebuie să avem grijă, să nu ne înecăm la mal! Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână, din cauza numărului relativ mare de îmbolnăviri, și restricțiile care sunt în vigoare vor fi păstrate, iar circulația pe timp de noapte, care este restricționată acum de la ora 23:00, va fi restricționată mai devreme, probabil începând de la ora 22:00.
Și, în final, un mesaj care cred că este important pentru mulți: pot să vă spun foarte clar, dragi români, că nu avem în vedere un lockdown de Paști.”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni.

Copyright © 2019 AT Video Creations