Connect with us

Actualitate

BREAKING: O mașină de Poliție a accidentat două fetiţe, în Capitală. Una dintre victime A MURIT

Published

on

O mașină de poliție care circula cu girofarul pornit a accidentat joi, în jurul orei 13:30, două fetițe, cu vârste de 11 şi 13 ani. Accidentul a avut loc în zona Bucureștii Noi din Capitală, pe Bd. Laminorului. Minorele traversau strada.

Echipajul de intervenţie care a ajuns la faţa locului a efectuat manevrele de resuscitare pentru una dintre victime, în vârstă de 13 ani. După 30 de minute, a fost declarat decesul acesteia. A doua fetiţă, în vârstă de 11 ani, a fost internată la ”Grigore Alexandrescu” cu fractură la gambă și contuzie abdominală.

Polițistul care conducea fusese încadrat la Secția 5 de Poliție. El nu consumase alcool, potrivit testului de alcoolemie.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1.
Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.
Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor.”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Sursa foto: G4Media

Copyright © 2019 AT Video Creations