Connect with us

Actualitate

BRAȘOV | Două fetițe au murit, iar fratele lor e în stare gravă, după ce s-au intoxicat cu o substanță antiparazitară pentru animale

Published

on

257 Elicopter SMURD rptv.ro

Două fetițe, cu vârste de 7 şi 9 ani, au murit. Un al treilea, de 9 ani, fratele acestora, se află în stare gravă, la spital. Toți trei s-au intoxicat cu o substanţă antiparazitară, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Tragedia s-a întâmplat sâmbătă, în comuna braşoveană Ungra. Substanţa cu care au intrat în contact cei trei fraţi este Tomoxan, un antiparazitar folosit la animale.

Cei trei copii au fost preluaţi de echipajele SMURD în stop cardio-respirator şi transportaţi la Spitalul din Rupea. Una dintre cele două fetiţe şi-a revenit, pentru o scurtă perioadă de timp, însă a reintrat în stop cardio-respirator.

„Din păcate copiii în vârstă de aproximativ 7 ani și 9 ani, de sex feminin, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Cei doi copii au fost declarați decedați. Mama copilului a fost transportată la SpitalulRupea. Bunica copilului este în stare gravă și i se acordă asistență medicală la fața locului”, a transmis ISU, la scurt timp după intervenție.

Băiatul de 8 ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din Târgu Mureş.

Copyright © 2019 AT Video Creations