Connect with us

Actualitate

Black Sea and Balkans Security Forum, cel mai mare forum de securitate, organizat la USAMV Bucureşti

Published

on

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București este partener în organizarea celei de-a patra ediții a conferinței internaționale “Black Sea and Balkans Security Forum”, organizată de New Strategy Center. Forumul reprezintă o platformă consacrată de dezbatere la nivelul regiunii Mării Negre și Balcanilor, care abordează cele mai importante teme care privesc provocările și oportunitățile din  spațiul menționat, aspecte de interes vital pentru securitatea României, transmite roeducatia.ro.

Printre cei care vor susţine discursuri se află: ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. Lor li se adaugă o serie de ambasadori, specialişti şi experţi români şi internaţionali.

Forumul este organizat în perioada 3 – 4 septembrie 2021. Evenimentul beneficiază si la aceasta ediție de sprijinul instituțional al Ministerului Afacerilor Externe și al Ministerului Apărării Naționale, precum și de suportul Diviziei de Diplomație Publică a NATO.

Foto: USAMV

Copyright © 2019 AT Video Creations