Connect with us

Actualitate

Barikada.ro: Liviu Dragnea și acoliții săi, pe lista drogaților cu Ayahuasca

Published

on

După ce s-a descoperit că și generalul SPP Crețu s-a drogat cu ceai Ayahuasca, au apărut informații bombă în ancheta legată de clinica fostului șef DIPI, Gelu Oltean, și a iubitei sale, Vanessa Youniss.Nume grele de politicieni au fost pe lista drogaților cu Ayahuasca. „Dragnea turna și țuică în ceai, ca să fie mai viteaz!”.

Anchetele jurnaliste și ale anchetatorilor privind clinica unde se consuma Ayahuasca au continuat. Mai întâi, s-a observat că cineva, cu identitate ascunsă, a șters de pe Wikipedia informația falsă că băutura ar fi legală în România. Apoi, au apărut explicații care arătau că este un drog deosebit de periculos și, de aceea, consumul lui este ilegal în țara noastră.

Dar, cea mai șocantă descoperire este înșiruirea de nume grele din politica românească care au fost clienți fideli ai pseudo-centrului de sănătate. Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Cătălin Rădulescu, Codrin Ștefănescu, Șerban Nicolae sau Olguța Vasilescu sunt doar câteva din vedetele al căror comportament ciudat se explică abia acum, după ce s-a aflat că, din cauza halucinogenelor, trăiau pe altă lume.

”Și Viorica venea pe aici da´ nu servea decât ceai de mentă că era mereu stricată la stomac. Dragnea, care se dădea mare patriot, își turna 200 de țuică de Pitești în fiecare cană de Ayahuasca. Cică de la combinația asta tâmpită nu mai simte frica, durerea și rușinea”, a povestit un fost paznic al clinicii.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations