Barbat dat dispărut după ce căruța în care se afla a fost luată de o viitură

  Un bărbat în vârstă de 52 de ani din județul Iași a fost luat de o viitură, cu tot cu cai și căruță. Echipajele de pompiri caută acum persoana dispărută.

  Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași, autoritățile au fost anunțate vineri seara, la ora 19:05, prin apel la 112, că în localitatea Pocreaca, comuna Schitu Duca, în apropierea drumului comunal, o căruță cu doi cai și căruțaș a fost luată de o viitură.

  La fața locului s-au deplasat echipa de scafandri, un echipaj de intervenție, un echipaj de prim ajutor calificat, echipaje ale IPJ și membri din cadrul serviciului voluntar.

  În jurul orei 20:00, un cal a fost salvat, iar celălalt a fost găsit mort, prins sub căruță. Căruțașul, un bărbat de 52 de ani, nu a fost găsit. La ora 21:40 au fost sistate căutările, iar sâmbătă dimineață, începând cu ora 08:00, acestea au fost reluate.

  Județul Iași a fost vizat vineri de avertizări meteo Cod galben și portocaliu.

  ISU a înregistrat peste 50 de apeluri la 112, dintre care cele mai multe au fost în municipiul Iași și zonele limitrofe în care au fost semnalate căderea copacilor, acoperișuri smulse, curți inundate.

  Sursa foto: reporter24.info

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI