Connect with us

Actualitate

BACĂU: A lovit o femeie pe trecerea de pietoni și a dus-o acasă! Poliția a reușit să-l identifice și i-a întocmit dosar penal cu două capete de acuzare

Published

on

Polițiștii băcăuani au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada George Bacovia din municipiul Bacău, un autoturism ar fi surprins şi accidentat pe trecerea pentru pietoni o femeie, pe care ar fi urcat-o, ulterior, în autoturism, plecând de la faţa locului, necunoscându-se identitatea conducătorului auto sau a victimei.

În urma investigaţiilor amănunţite şi a verificărilor efectuate de oamenii legii a fost identificat conducătorul autoturismului respectiv, un tânăr, de 25 de ani, din comuna băcăuană Balcani, care a fost contactat de către polițiști, solicitându-i-se să se prezinte de îndată la sediul Poliţiei Municipiului Bacău cu autoturismul implicat în eveniment.

S-a stabilit că șoferul în cauză, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Bacovia din mun. Bacău, având direcţia de deplasare către str. Banca Naţională, în zona marcajului pietonal ar fi surprins şi accidentat o femeie, a cărei identitate nu o cunoştea, pe care ulterior a condus-o la domiciliul acesteia.

Echipajul de poliţie a identificat și persoana rănită, o femeie de 77 de ani. Întrucât bătrâna acuza dureri, s-a solicitat imediat și prezenţa unui echipaj al ambulanţei, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pe numele tânărului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Sursa foto: zch.ro

Copyright © 2019 AT Video Creations