Connect with us

Actualitate

Avertismentul PNL: Staff-ul de campanie o împinge pe Dăncilă să vină la dezbatere

Published

on

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a anuntat la Romania TV că, dacă Viorica Dăncilă își face apariția la dezbaterea lui Klaus Iohannis, el va ieși să stea de vorbă cu ea și să-i „explice câteva chestiuni evidente”.

” În realitate, dânșii își doresc să nu acceptăm dezbatarea și se bucură că nu am acceptat-o. Diferența între candidatul lor și președintele Iohannis este extrem, extrem de mare”, a spus Bogdan.

Întrebat ce va face PNL în cazul în care Dăncilă își va face apariția la dezbaterea lui Iohannis, Rareș Bogdan a prezentat decizia liberalilor.

„Acum am decis că, în cazul în care doamna Dăncilă va veni, deși cred că nu va veni, mizez pe decență, nu cred că va fi foarte fericită, chiar dacă o parte din staff-ul ei insistă foarte mult, aproape că vor să o ia pe sus să o aducă pe acolo. Nu cred că e onorabil să stai la ușa unei instituții, să nu reușești să intri.

Eu pot să spun că voi ieși din bibliotecă să stau de vorbă și să le explic câteva chestiuni evidente. Atâta timp cât nu sunt primiți, cât nu sunt chemați la o masă, nu înțeleg de ce să insiste să vină. Nu înțeleg de ce această dorință fantastică, după ce doi ani doamna Dăncilă a tratat cu flit dorința de dialog a președintelui României.

Cred că în cele din urmă decența va învinge și va înțelege că prezența la zidurile unei locații închise va fi o imagine a penibilului, nu cred că își dorește asta. Cum cred ei, noi suntem pregătiți”, a declarat Rareș Bogdan la România TV.

Copyright © 2019 AT Video Creations