AUR face SCANDAL! George Simion: „Așteptăm să ne primească domnul Ciucă sau adevăratul conducător al Guvernului, domnul Raed Arafat”

  Certificatul verde și formularul PLF sunt subiecte de protest în cadrul Alianței pentru Unirea Românilor.

  Luni, parlamentarii acestei formațiuni politice au descins la Guvern.

  „Au fost colegii mei (în vamă, n.red.) la acest sfârști de săptămână și au venit cu o serie de propuneri semnate inclusiv de șefii DSU Timiș, DSU Arad. Au venit cu niște soluții urgente pentru a debloca situația din vămi. 

  Am venit pentru că altfel nu se poate discuta cu reprezentații acestui Guvern, tot Raed Arafat conduce România în acest moment, am venit cu niște soluții. 

  Așteptăm să ne primească (premierul Nicolae Ciucă, n.red.), pentru că și vocea opoziției trebuie să se audă și vocea românilor care sunt carantinați pe nedrept în aceste zile. Acum sunt cozi imense la Borș. Trebuie făcut cumva să nu se mai aplice carantina pentru cei care au test PCR și trebuie să funcționeze mai repede vămile, că de asta plătim taxe și impozite”, a declarat George Simion. 

  „Așteptăm să ne primească domnul Ciucă sau adevăratul conducător al Guvernului, domnul Raed Arafat”, a spus Simion.

  Marți este pregătit un protest de amploare, unde liderul AUR spune că va veni alături de alți 2.000 de membri:

  „Protest organizat de Societatea Civilă în fața Camerei Deputaților împotriva planurilor domnului Ciolacu de a vota certificatul verde. Românii nu vor certificatul verde, chiar dacă sunt vaccinați, chiar dacă sunt nevaccinați. O majoritate a românilor nu vrea să intre în restaurante sau să i se suspende dreptul la muncă și de aceea va fi mâine, la 9 dimineața, un mare  protest!”

  Sursa foto: news.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI