Connect with us

Actualitate

Au încercat să facă o ”bulgărească” dar au fost prinși

Published

on

Doi cetateni bulgari au fost prinsi de politie chiar in momentul in care incercau sa fuga cu o geanta plina cu bani pe care o furasera dintr-o masina parcata în apropierea unui mall din sectorul 2. Potrivit datelor din ancheta in geanta furata se aflau 19.000 de euro.
Până să dea lovitura, cei doi bulgari i-au urmărit ore în şir pe cei care veneau să schimbe bani la un exchange de pe Calea Moşilor.
La un moment dat a apărut victima perfectă: un bărbat care a ieşit din casa de schimb valutar cu o geantă plină cu bani: 19.000 de euro.

Bărbatul a lăsat geanta în maşina personală şi a mers la un magazin din apropiere.
In cateva secunde, hotii au scos butucul si au furat geanta. Bucuria lor a durat aprovimativ 30 de secunde, pentru ca au fost blocati de cativa civili. De fapt erau politistii de la Transport Public, cei care ii urmarisera ore intregi.

„Politişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Brigada Poliţie pentru Transport Public- au prins în flagrant delict doi bărbaţi, cetăţeni străini, imediat după ce au sustras prin efracţie, forţând butucul portierei unui autoturism, suma de aproximativ 19 000 de euro. Autoturismul era parcat în zona unui complex comercial din sectorul 2”, a transmis Politia Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

Cercetările au fost preluate de Secția 8 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 2, sub aspectul săvarsșrii infracțiunii de furt calificat.
Bărbatul prădat de hoţi şi-a recuperat prejudiciul în totalitate.

Copyright © 2019 AT Video Creations