Connect with us

Actualitate

Atac armat în SUA! Un bărbat înarmat cu un pistol a ucis 10 persoane, printre care şi un poliţist, într-un supermarket

Published

on

Zece oameni au fost ucişi într-un atac armat în statul american Colorado. Un bărbat a intrat cu un pistol într-un supermarket şi a început să tragă la întâmplare. Printre persoanele ucise de atacator s-a aflat şi un poliţist care ajunsese la faţa locului. Atacatorul a fost rănit şi arestat.

,,Eram la casă şi au început să se audă focuri de armă. Primul m-a şocat, la al doilea eram sigură că este o împuşcătură. I-am zis <<Nicholas, la pământ!>>. Nicholas s-a lăsat jos. Stăteam şi ascultam. Se tot auzeau împuşcături şi apoi am zis <<Nicholas, să fugim>>. Iar el a spus <<Nu, nu mişca>>. I-am zis <<Fugi acum, avem 3 secunde>>. Şi a început să alerge. Apoi a tras în direcţia noastră, am simţit-o. Noi am continuat să fugim. Am văzut pe cineva întins pe şosea. Nu am putut să ajut pe nimeni”, a povestit o femeie, martoră la atac.

,,Nu e în regulă că nu avem un control al armelor, asta în primul rând. Aceste lucruri trebuie să înceteze. În fiecare săptămână auzi de un atac armat în Statele Unite. E rândul nostru să facem ceva pentru ca asta să nu se mai repete”, a spus şi un bărbat pentru presa locală.

Acesta este cel de-al doilea atac armat de amploare din ultima săptămână, din SUA, după cel din Atlanta, în care au fost ucise opt persoane, pentru care un tânăr de 21 de ani a fost pus sub acuzare.

Copyright © 2019 AT Video Creations