Connect with us

Actualitate

Aproape 30.000 de teste antigen pentru elevii şi profesorii din judeţul Bacău

Published

on

În județul Bacău, 28.900 de teste antigen vor ajunge la spitale, iar de aici vor fi distribuite către școli, pentru testarea elevilor și a profesorilor, relatează roeducatia.ro. Totul, sub coordonarea strictă a Direcției de Sănătate Publică.

În baza unui document emis de Centrul de Coordonare și Conducere a Intervenției, din cele 1,38 de milioane de teste antigen, 6.100 vor ajunge la Spitalul de Pediatrie Bacău, 5.200 la Spitalul Județean de Urgență Bacău, 3.200 la Spitalul Municipal Onești, 1.100 la Compatimentul Infecțioase al Spitalului Municipal Moinești, 800 la secția exterioară de la Baza Letea, ce aparține Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC) Bacău, 500 la Spitalul Orășenesc Comănești, 1.400 la Spitalul Orășenesc Buhuși, 2.300 la Direcția de Sănătate Publică Bacău și 8.300 la Serviciul Județean de Ambulanță Bacău.

De aici, aceste teste vor fi livrate în unitățile școlare. Potrivit DSP Bacău, repartiția acestor teste se va face către unitățile administrativ-teritoriale din județ, care au școli în subordine, în funcție de numărul de elevi, de cadre didactice, personal didactic auxiliar și de personal nedidactic.

Citeste articolul integral pe roeducatia.ro

Copyright © 2019 AT Video Creations