Angajata ISU condamnată în Dosarul „Colectiv” a fugit. Femeia este dată în urmărire generală

  Joi a fost dat verdictul final în Dosarul „Colectiv”. Printre condamnați se află și angajata Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Antonina Radu (43 de ani), condamnată definitiv la 8 ani şi 8 luni de închisoare pentru abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei. Aceasta este acuzată că a făcut verificări în clubul „Colectiv” fără a lua măsurile legale în privinţa respectării normelor de prevenire şi stingere a incendiilor.

  Deoarece nu a fost găsită la adresa de domiciliu şi nici nu s-a prezentat pentru a se preda în vederea încarcerării, ea a fost dată în urmărire.

  Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a transmis vineri că, având în vedere hotărârea definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, în Dosarul „Colectiv”, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale a pus în aplicare 5 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

  „O persoană s-a prezentat la sediul unei subunităţi de poliţie, de unde a fost preluată şi încarcerată. Alte trei persoane au fost preluate de la domiciliu, iar după întocmirea formalităţilor necesare, au fost încarcerate. Pentru o persoană, care nu a fost găsită la domiciliu, a fost dispusă măsura punerii în urmărire, fiind emis mandat de arestare european”, a precizat Poliţia Română.

  Sursa foto: Captură Poliţia Română

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI