Connect with us

Actualitate

Andrei Baciu va conduce Ministerul Sănătății, în perioada următoare. Prim-ministrul Florin Cîțu și-a delegat atribuțiile de ministru interimar către secretarul de stat

Published

on

154 Andrei Baciu - rptv.ro

Prim-ministrul Florin Cîţu şi-a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu, au confirmat surse oficiale, pentru Agerpres. Premierul a preluat interimatul miercuri, după demiterea lui Vlad Voiculescu și refuzul vicepremierului Dan Barna de a îndeplini acest rol, până la numirea unui nou ministru al Sănătății.

,,Odată cu propunerea de revocare din funcţie a domnului Vlad Voiculescu am trimis domnului preşedinte şi propunerea de numire a domnului Dan Barna în funcţia de ministru interimar al Sănătăţii. Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a-şi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat preşedintelui României o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată. Astfel, o să preiau interimatul Ministerului Sănătăţii până când colegii noştri de coaliţie vor numi un ministru care să preia aceste atribuţii.”, a transmis miercuri prim-ministrul Florin Cîțu.

Copyright © 2019 AT Video Creations