Connect with us

Actualitate

Alte demiteri din Guvern și ministere

Published

on

După cele două beizadele ale lui Adrian Năstase și Dumitru Buzatu, alte personaje interesante au fost demise astăzi din aparatul de lucru al Guvernului sau ministere. Unele eliberări din funcție au fost la cererea angajaților.

Este vorba despre Cătălin-Marian Tutilescu, fiul fostului chestor de poliție Marian Tutilescu, un controversat personaj implicat în mai multe scandaluri și care a fost în trecut și secretar de stat în MAI. Acesta a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii.

Pe lista eliberărilor se mai numără și Dana-Rozalia Varga care îndeplinea funcția de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului. Aceasta s-a făcut remarcată după ce a distribuit pe Facebook o postare cu președintele Klaus Iohannis în care era comparat cu dictatorul nazist Adolf Hitler.

Ulterior, aceasta și-a cerut scuze și a susținut că nu este singura care administrează contul și nu ea a făcut respectiva postare.

Conform deciziilor publicate în Monitorul Oficial au mai fost eliberați la cerere și Adrian Marius Rândunică (secretar de stat Ministerul Muncii), Liana Andreea Negoiță și Florian Popa (secretari de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului).

Copyright © 2019 AT Video Creations