Connect with us

Actualitate

,,Altă întrebare”, varianta Vlad Voiculescu

Published

on

Ministrul Sănătăţii a evitat să se pronunţe în privinţa redeschiderii şcolilor pe 8 februarie, odată cu al doilea semestru al anului şcolar. ,,Întrebaţi-mă altceva, vă rog” a fost replica lui Vlad Voiculescu, într-o emisiune la b1TV .

Ministrului Vlad Voiculescu i-au fost solicitate lămuriri în contextul în care ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, declarase că decizia de revenire la şcoală va aparţine Ministerului Sănătăţii.

,,Nu Ministerul Educației are competența să se pronunțe asupra gestionării riscului de transmitere a virusului, dar cei care au competența să se pronunțe au spus în data de 14 ianuarie că acest risc este gestionabil. Nu poate fi eliminat în mod complet, dar poate fi gestionabil”, a spus Sorin Cîmpeanu.

„Vă închipuiţi că nu pot să mă pronunţ în momentul ăsta. O să evit să mă pronunţ. Întrebaţi-mă altceva, vă rog” a răspuns Vlad Voiculescu.

Decizia pe care o aşteaptă elevii din întreaga ţară şi părinţii acestora urmează să fie luată după întâlnirea dintre premierul Florin Cîţu şi preşedintele Klaus Iohannis.

Foto: captură b1TV

Copyright © 2019 AT Video Creations