ALERTĂ: Un individ care ataca oamenii la metrou a fost prins în București

  Poliţiştii din Capitală au reţinut un bărbat de 43 de ani, pe care îl suspectează că este autorul mai multor tâlhării la metrou, care au avut loc într-o singură zi. Individul mai este bănuit într-un alt caz, când a smuls lănțișorul unei femei în stația de metrou.

  Conform Poliției Capitalei, joi, între orele 06:30 – 10:30, mai multe persoane au fost victime ale unor infracțiuni de tâlhărie calificată, în timp ce se aflau în metrou, în zona Sectoarelor 1, 2, și 3.

  În urma cercetărilor făcute de polițiștii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, s-a stabilit că toate faptele ar fi fost săvârșite de aceeași persoană, un bărbat, în vârstă de 43 de ani.

  De asemenea, din cercetări s-a mai stabilit că bănuitul ar mai fi comis o infracțiune de tâlhărie, asupra unei femei, pe 21 iulie seara, când i-ar fi smuls un lănțișor, în timp ce se afla într-o stație de metrou, din Sectorul 5.

  Alertă în Bucureşti! A fost prins un individ care ataca oameni la metrou 782068

  Bărbatul e bănuit că joi, în jurul orei 06:30, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 2, ar fi smuls unei femei un cercel. După aproximativ o jumătate de oră, aflându-se într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 1, a smuls un cercel unei alte femei. În jurul orei 09:30, bărbatul i-ar fi smuls unei persoane un lănțișor, într-un tren de metrou oprit într-o statie din Sectorul 2, după care, la 10:30, bănuitul ar fi smuls, din nou, un lănțișor, unei alte persoane, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 3.

  Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

  Bunurile pe care le-ar fi sustras, respectiv doi cercei și două lănțișoare au fost recuperate, urmând să fie predate persoanelor vătămate.

  Sursa foto: Arhiva Rptv; antena3.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI