Connect with us

Actualitate

Alertă: tinerii din PNL vor să fie #altfel și urmează exemplul PRO România

Published

on

Un important apel pentru A DOUA generație ,,altfel” dar la fel.

Școala de vara a PNL dorește să transmită mesajul unor politicieni care vor să fie #altfel, dar la fel ca cei din PRO România. Președintele Klaus Iohannis, alături de președintele PNL Ludovic Orban, au fost prezenți pe litoral, în stațiunea Venus, unde are loc Școala de Vară a Tineretului Liberal.

În contextul politic actual, în care miza principală este schimbarea și inovația, tinerii liberali vin cu conceptul unei ,,Generații de politicieni #altfel”, concept care a fost inițiat anterior de Daniel Constantin și continuat de Victor Ponta, în anul 2017 cand a pus bazele Pro România.

,,E momentul! Mâine alături de Daniel și Sorin pornim Proiectul #altfel!!! La ora 17 la Sediul Pro România“, declara Victor Ponta la momentul lansării. Generația ,,altfel” a PNL este puternic inspirată de ideile candidaților Pro Romania, fapt ce denotă că acestia nu își pot contura independent imaginea unei generații noi, unei generații a schimbării.

“Convingerea mea ferma este că țara noastră are mare nevoie de oameni tineri în mediul privat, în administrația locală, în administrația centrală, în politică la modul general. Spre deosebire de trecut tinerii sunt astăzi mult mai informați și mult mai pregătiți ” , a spus Iohannis. Presupusa generație model a PNL-ului copiază adevarata generatie #altfel, a PRO România.

Copyright © 2019 AT Video Creations