Connect with us

Actualitate

Află care este filmul care conduce box office-ul românesc de weekend!

Published

on

Drama romantică „După ce ne-am certat/ After We Collided” conduce box office-ul românesc de weekend. După şase luni de la închiderea cinematografelor din cauza pandemiei, weekendul trecut filmele prezentate pe marile ecrane româneşti au generat încasări totale de peste 652.970 de lei şi au fost urmărite de peste 30.800 de spectatori, potrivit cinemagia.ro.

Filmul „After We Collided”, regizat de Roger Kumble, este bazat pe romanul omonim din 2014 şi urmăreşte viaţa amoroasă a doi tineri. În primul weekend pe marile ecrane româneşti, pelicula a generat încasări de 371.678 de lei şi a fost vizionată de 19.413 spectatori.

Filmul de acţiune „Bloodshot”, regizat de Dave Wilson, cu Vin Diesel în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc în luna martie a acestui an, când deja sălile funcţionau la jumătate din capacitate. Acum, el se regăseşte pe locul al doilea în listă, cu încasări de 107.938 de lei şi 4.441 de spectatori.

Thrillerul „Omul invizibil/ The Invisible Man”, cu Elizabeth Moss în rol principal, a revenit de asemenea pe ecrane. În al optulea weekend de la debut, el a fost vizionat de 2.261 de spectatori şi a generat încasări de 47.064 de lei.

Animaţia „Tot înainte/ Onward”, aventura fantastică a doi fraţi, pentru care şi-au împrumutat vocile Tom Holland şi Chris Pratt, a înregistrat, în al patrulea weekend de când a avut premiera în cinematografele din ţară, încasări de 34.195 de lei.

Un alt film de acţiune, „Băieţi răi pe viaţă/ Bad Boys for Life”, cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, a ocupat locul al cincilea, după ce, în al 12-lea weekend, a fost vizionat de 1.250 de spectatori şi a generat încasări de 25.838 de lei.

Filmul de aventuri „Sonic the Hedgehog”, regizat de Jeff Fowler, cu James Marsden, Jim Carrey şi Ben Schwartz în distribuţie, a ocupat locul al şaselea, cu 1.101 spectatori şi încasări de 21.666 de lei în al şaptelea weekend de la debut. „Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal, care părăsise top 10 la finalul lunii februarie, s-a clasat acum pe locul al şaptelea, cu 735 de spectatori şi încasări de 17.143 de lei în al zecelea weekend în care a rulat de la premieră.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations