Connect with us

Actualitate

Accident tragic în Caraș-Severin: O tânără a murit aruncată din BMW

Published

on

O tânără a murit și alte două femei au fost rănite, una foarte grav, într-un accident produs luni după-amiază pe DN57, în Caraș-Severin, la ieșirea din Grădinari spre Greoni.

La volanul unui BMW înmatriculat în Bulgaria, Adela a depășit cu viteză o altă mașină, din față venea un autoturism, se pare că s-a speriat și a tras brusc de volan. Poliția din Caraș-Severin a emis un comunicat în urma accidentului: “Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce o femeie de 30 de ani conducea un autoturism din direcția Oravița spre Grădinari, la un moment dat, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a depăși un autoturism, iar la revenirea pe bandă, a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se cu roțile în sus în afara părții carosabile. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor trei ocupante ale autovehiculului. Acestea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, conducătoarea auto a decedat la unitatea medicală. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz.” Adela a murit aruncată din BMW, Info CS a publicat un video filmat de un martor la câteva secunde după ce BMW-ul condus de Adela a zburat efectiv prin aer și s-a răsucit de mai multe ori, aterizând pe plafon, în afara șoselei.

Copyright © 2019 AT Video Creations