Accident în Voluntari! O mașină a ambasadei SUA la București a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

  O femeie care traversa pe o trecere de pietoni din Voluntari a fost lovită de o mașină a ambasadei SUA la București. Victima are 42 de ani și se află la spital unde i se acordă îngrijiri medicale.

  Autoturismul ce aparține Ambasadei SUA era condus de o femeie cu grad diplomatic (viceconsulul ambasadei americane la București). Ea nu se afla sub influența alcoolului, potrivit rezultatului testului oficial.

  Poliția a confirmat accidentul printr-un comunicat transmis marți seara.

  Comunicatul oficial al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov:

  La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton.

  La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor.

  De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

  În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

  Biroul de presă al ambasadei SUA a transmis următoarele: „Ambasada SUA poate confirma faptul că un autovehicul condus de un angajat al Ambasadei a fost implicat într-un accident rutier în zona Pipera. La acest moment, informațiile sunt în curs de actualizare, ar fi prematur să comentăm.”

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI