Connect with us

Actualitate

Accident feroviar teribil în România! Două trenuri s-au ciocnit azi-noapte. Traficul este blocat spre mare

Published

on

Un accident feroviar a avut loc, miercuri noapte, în stația CFR Fetești, în urma coliziunii între locomotiva unui tren care era în circulație și o garnitură care era staționat. Din cauza accidentului, traficul feroviar pe raza stației Fetești, atât spre Bărăganu, cât și spre Movila este blocată.
Potrivit unui comunicat al CFR, cele două trenuri de marfă care s-au ciocnit aparțineau unor companii private.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Pompierii militari din cadrul Stației Fetești au fost solicitați prin intermediul numărului unic de urgență 112 în jurul orei 23.45.

Ei s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, în sprijin sosind și un echipaj de la Ambulanță, a mai precizat ISU. Din cauza accidentului, traficul feroviar pe raza stației Fetești, atât spre Bărăganu, cât și spre Movila este blocată.

Pentru asigurarea legăturii cu stațiunile de pe Litoral, trenurile de călători care tranzitează Bucureștiul vor circula pe ruta deviată prin Fetești – Movila – Tăndărei, cu tracțiune Diesel, iar restul garniturilor pe ruta Ploiești – Buzău – Făurei – Fetești, mai anunță CFR.

Copyright © 2019 AT Video Creations