ACCIDENT CUMPLIT: Doi copii au fost spulberați de o mașină în București, intenționat

  Camerele de supraveghere din Sectorul 2 al Capitalei au surprins joi imagini șocante cu șofer care a intrat intenționat cu mașina în doi copii. Conducătorul auto i-a lovit în plin și a fugit de la locul accidentului. Accidentul a avut loc în jurul orei 13:40.

  Câțiva copii și adulți se aflau pe o străduță îngustă când o mașină a venit cu o viteză nu foarte mare și a intrat pur și simplu în grupul adunat pe marginea străzii. 

  Potrivit informațiilor furnizate de către cei de la Brigada Rutieră polițiștii au făcut cercetări la fața locului însă șoferul a fugit imediat după accident, fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului de caz. 

  În urma impactului, cei doi copii în vârstă de 1 an, respectiv 4 ani, au fost transportați la spital.

  În acest moment se încearcă identificarea și prinderea conducătorului auto. 

   „La data de 21.04.2022, în jurul orei 13:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din Sectorul 2.

  Din datele existente la acest moment, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Str. Ștefan Pascale, la intersecția cu Str. Gimalău, a accidentat doi pietoni, iar după producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului.

  În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi pietoni, minori, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, precum și pentru identificarea conducătorului autovehiculului de către polițiștii Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți din cadrul Brigăzii Rutiere”, a transmis Poliția.

  Sursa foto: StirilePROTV

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI