Connect with us

Actualitate

Accesul elevilor de la școala nr. 2 din sectorul 5, reabilitat în mai puțin de 24 de ore

Published

on

55 Scoala 2 reabilitare, rptv.ro

Intrarea în curtea Școlii Gimnaziale nr. 2 din sectorul 5 al Capitalei a fost reamenajată. Zona a fost igienizată, s-a reasfaltat și au fost plantați mai mulți arbori. Totul, în mai puțin de 24 de ore, după cum a transmis primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, într-o postare pe Facebook.

,,Am dispus ieri ca intrarea în curtea Școlii Gimnaziale nr. 2 să fie reamenajată, astfel încât elevii să poată intra în instituția de învățământ în condiții civilizate și de siguranță. Angajații societății de salubrizare au igienizat zona, iar angajații societății Infrastructură s-au ocupat de reamenajarea parcării aflate la intrarea în curtea școlii. Mai exact, zona respectivă a fost asfaltată și, de asemenea, au fost montate borduri. Totul în mai puțin de 24 de ore! Deci se poate! Mai mult, în curtea școlii au fost plantați mai mulți tei!
Am reușit să rezolvăm această situație ignorată de ani buni în doar câteva ore, prin implicare totală! Vreau ca toți directorii instituțiilor de învățământ să știe că sunt la dispoziția lor pentru a soluționa orice problemă legată de școli, pentru că elevii și educația lor reprezintă o prioritate pentru mine!”, a scris primarul sectorului 5, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations