Connect with us

Actualitate

A primit o amendă de 30.000 de lei și s-a ales cu mașina confiscată, după ce a aruncat gunoi pe spațiul public

Published

on

55 depozitare ilegala deseuri, rptv.ro

Un locuitor al sectorului 5 al Capitalei, care a folosit o autoutilitară pentru a arunca ilegal deșeuri de la construcții, a fost amendat cu 30.000 de lei. El rămâne și fără mașina cu care a transportat gunoiul, potrivit legislației în vigoare.

,,Poliția Locală Sector 5 a depistat o autoutilitară care transporta deșeuri provenite din construcții pe strada Ion Băiulescu. Șoferul autoutilitarei a fost sancționat cu suma de 30.000 lei conform legislației în vigoare pentru depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public si i s-a adus la cunoștință că autovehiculul va fi confiscat.”, a transmis primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, într-o postare pe o rețea de socializare.

Persoana identificată nu deținea documente pentru transportul deșeurilor. Autoritățile locale și Garda de Mediu vor intensifica acțiunile pentru depistarea și sancționarea celor care aruncă gunoi pe spațiul public.

,,Aceste persoane care aruncă în mod repetat deșeuri pe domeniul public trebuie să înțeleagă că acest comportament nu mai este tolerat pe raza Sectorului 5. Am aplicat deja amenzi și vom face acest lucru în continuare, până când oamenii vor învăța să fie civilizați. Mai mult, autovehiculele din care aruncă gunoiul vor fi confiscate. Am mai spus-o și o repet: Sectorul 5 nu este sat fără câini! Nu ne putem bate joc de mediu și nu tolerăm acest comportament al unor persoane care pur și simplu nu vor să înțeleagă că acțiunile lor afectează sănătatea celor din jur.”, a mai transmis primarul Cristian Popescu Piedone.

Foto: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations