Simona Halep va participa la primul grand slam din 2022: „Am încredere mare că putem să câştigăm acest meci”

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat duminică înainte să plece în Austria că își dorește ca anul următor este să revină în Top 10 WTA.

Acesta a povestit cum și-a petrecut sărbătorile de Crăciun iar acum este pregătită pentru un nou an în care vrea să joace cât mai mult.

„Am fost la naşi, a fost o zi frumoasă, nu am ieşit pentru că m-am protejat, cu teama de Omicron, dar au fost zile frumoase şi acum sunt gata de plecare. A fost, în fiecare zi este, pentru că am o viaţă frumoasă şi chiar sunt ok. Îmi place să fac bradul, eu l-am împodobit, o fac în fiecare an când sunt acasă. Ultimii doi ani i-am petrecut acasă, a fost diferit, dar am experienţa de a pleca în perioada aceasta şi nu mi-e greu, chiar e ok să plec acum. O să joc toate cele trei turnee pentru că vreau să am meciuri multe, nu am jucat prea mult anul acesta şi vreau să încep să simt meciurile oficiale. Am aşteptări, pentru că m-am antrenat foarte bine, am avut cinci săptămâni de pregătire foarte bune, dar în tenis niciodată nu se ştie, aşa că mă voi duce acolo cu încredere şi ce va fi va fi. Mă simt foarte bine fizic şi psihic la fel. (n.r. – despre dublu cu Gabriela Ruse) Şi eu sunt încântată să joc cu ea, am făcut meciuri bune în America şi sper şi de data aceasta să câştigăm câteva. (n.r. – ce-şi doreşte pentru 2022) Să fiu sănătoasă şi să nu mai am accidentări. A fost un an greu, acum trebuie să văd cum o să fie acesta, pentru că nu pot să spun ca în anii trecuţi că sigur voi face treabă pentru că sunt pregătită psihic şi fizic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu este să ajung din nou în Top 10. (n.r. – despre FedCup) Îmi este foarte drag domnul Dobre şi mă bucur tare mult că este căpitan. Echipa este una puternică, cu cele mai bune jucătoare din România şi am încredere mare că putem să câştigăm acest meci (n.r. – cu Polonia)”, a declarat Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Related articles

LASĂ UN RĂSPUNS

TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI