Anda Adam, bătaie ca între fete la Poiana Braşov

Fiind aflată în vacanță împreună cu familia și prietenii la Poiana Brașov, Anda Adam a avut parte de un conflict de zile mari.

Artista s-a ales cu zgârieturi pe față după ce s-a luat la bătaie cu o altă femeie.

Păruiala ar fi pornit de la o ceartă pe care ar fi avut-o copiii Andei Adam cu ai celeilalte persoane implicate în scandal.

Artista nu a depus plângere la Poliţie, nu a vrut să dea detalii despre acest caz, iar oamenii legii s-au autosesizat din oficiu şi au deschis dosar penal in rem pentru loviri şi alte violenţe.

Poliţiştii au fost anunţaţi prin serviciul 112 şi, sosiți la fața locului, au încercat să le calmeze pe cele două femei. 

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15:10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Sursa foto: perfecte.ro

Related articles

LASĂ UN RĂSPUNS

TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI