Connect with us

Actualitate

10.000 de begonii, plantate în sectorul 5 al Capitalei. Primarul Cristian Popescu Piedone: O pată de culoare pe două artere principale din sector

Published

on

046 Plantare begonii PS5 rptv.ro

Primăria Sectorului 5 a plantat 10.000 de begonii, la intersecția dintre străzile Mihail Sebastian și Calea Ferentari. Plantele au fost donate de Primăria Sectorului 3. La acțiune a participat primarul Cristian Popescu Piedone, viceprimarii, mai mulți directori și consilieri din primărie, city managerul, și au fost mobilizați 500 de voluntari și angajați din Primăria Sectorului 5.

„În această zi însorită am avut oportunitatea de a aduce o pată de culoare pe două dintre arterele principale de pe raza sectorului. Cu această ocazie vreau să mulțumesc Primăriei Sectorului 3, respectiv primarului, Robert Negoiță, pentru donarea celor 10.000 de begonii, care de astăzi vor înfrumuseța și înviora peisajul din Sectorul 5.”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, potrivit unui comunicat de presă.

sURSA: pRIMĂRIA sECTORULUI 5

În total, pentru această acțiune au fost mobilizați peste 500 de voluntari din cadrul Primăriei Sectorului 5, precum și angajați ai societății de Amenajare Edilitară și Salubrizare dar și ai Administrației Domeniului Public Sector 5. Florile au fost plantate pe spațiul dintre liniile de tramvai, de-a lungul arterelor Calea Ferentari și Calea Rahova.

Foto: Primăria Sectorului 5

Copyright © 2019 AT Video Creations